Werken op Atlantis

Werken op Atlantis

Op Jenaplanschool Atlantis is leerkracht zijn een ambacht!

Je kunt er je vakkennis kwijt in het vormgeven van de thema's, je creativiteit in de keuzecursussen, je communicatievaardigheden in de kringgesprekken en in de contacten met ouders. En vooral kun je er je liefde voor kinderen kwijt, want twee jaar lang trek je op met jouw stamgroep, waarin jij een relatie aangaat met kinderen en zorgt dat kinderen ook een relatie aangaan met elkaar. Zodat de groep individuen een warme stamgroep wordt, waarin elk kind zichzelf kan zijn.

Op onze school vind je gezellige gemotiveerde kinderen, die jou willen leren kennen en een stem willen hebben in hun ontwikkeling. Je vindt er betrokken ouders, die je graag willen ondersteunen. En je vindt er een warm team, betrokken bij elkaar, behulpzaam, gedreven en soms een beetje gek!

Wil jij leerKRACHT zijn en je met hoofd, hart en handen inzetten voor een stamgroep en voor de school? Ben je nieuwsgierig naar Jenaplanonderwijs en naar Atlantis in het bijzonder? Kom eens langs of solliciteer direct op een van onze vacatures.

Ontwikkelmogelijkheden

Werk je bij Atlantis, dan ben je in dienst bij AMOS onderwijs: dé plek in Amsterdam voor ambitieuze leerkrachten.

Amos biedt je ontwikkelpaden in de breedte en diepte, zodat jij je carrière in het onderwijs echt vorm kunt geven. Meer weten? Check Werken bij Amos.

Opleidingsschool

Jenaplanschool Atlantis is een opleidingsschool.

We werken er graag aan mee om mensen enthousiast te maken voor ons mooie vak en hen kennis te laten maken met Jenaplanonderwijs. We bieden daarom regelmatig plaats aan stagiaires. Interesse? Laat het ons weten!

Openstaande vacatures

Voor een van onze onderbouwgroepen (groep 1/2) zijn we op zoek naar een bevoegde stamgroepleider voor maandag en dinsdag.

Ben jij die leerkracht die graag op een Jenaplanschool wil werken? Heb je misschien al ervaring met werken op een Jenaplanschool? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Het gaat om een groep van 24 kinderen, waar nog enkele kinderen instromen tot de zomervakantie.

We bieden een gezellig team. Collega's die met elkaar zorgdragen voor het onderwijs. Betrokken ouders en heel leuke kinderen. De school staat in een mooie groene omgeving. Er is voldoende parkeergelegenheid rond de school en parkeren is gratis.

Heb jij zin om samen met de huidige stamgroepleiders van groep 1/2 te bouwen aan onze school? Wil jij vormgeven aan spelend leren? Werk je graag in de thema's? Kun jij op maandag en dinsdag werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Neem snel contact met ons op. corina.leegwater@amosonderwijs.nl, 020-6670001.