Buitenschoolse opvang (4-13 jaar)

Buitenschoolse opvang (4-13 jaar)

Kinderen worden door het unieke UniKidz concept gestimuleerd om hun talenten te ontdekken en ontwikkelen!

UniKidz heeft een uniek opvangconcept, gebaseerd op een afwisselend activiteitenprogramma waar kinderen hun talenten kunnen ontdekken. Het opvangconcept van UniKidz biedt activiteitenblokken in vier ontwikkelingsgebieden:

  • FitKidz (sport & bewegen)
  • MindKidz (ontwikkeling & onderwijs)
  • SoulKidz (met hart & ziel)
  • SkillsKidz (maken & creëren)
Activiteiten binnen de opvang zijn inclusief, dus ouders betalen niets extra.

Kinderen halen bij UniKidz hun zwemdiploma, hebben judo-, boks- en basketbaltraining, rijden paard, mountainbiken, maken dingen in de STEAM Makerspace (Science, Technology, Engineering, Arts & Mathematics), dansen, sporten, hebben theater-, circus- en kookles, doen ballet, maken muziek en nog veel meer. Elke 10 weken kan een kind kiezen voor een nieuw activiteitenprogramma. De activiteiten van UniKidz sluiten direct aan bij het profiel van de school.

Scoolz en Scoolz Junior zijn labels van UniKidz waar kinderen vanaf 10 jaar terecht kunnen: voor groep 7 en 8 biedt Scoolz Junior bijles of huiswerkbegeleiding aan.

Naast de gezellige ruimtes van UniKidz in bassschool De Neptunus, inclusief een STEAM Makerspace, maken we ook veel gebruik van de gymzaal en de buitenruimtes. Daarnaast maken we gebruik van externe locaties als het zwembad, de manege, de tennisbaan, etc.

Ons team

e lessen in ons activiteitenprogramma worden verzorgd door professionele krachten die de kinderen uitdagen hun talenten te ontwikkelen. Onze medewerkers beschikken over extra talenten. Zo hebben wij sport- en bewegingsleiders, dans- en theaterdocenten, creatieve duizendpoten en Lego Educators in dienst. Zij brengen hun enthousiasme dagelijks over op de kinderen.