Partners

UniKids

VVE Plus

(Voor- en Vroegschoolse Educatie) 2 - 4 jaar

In onze sfeervolle kinderopvang bieden wij peuteropvang voor peuters van 2-4 jaar. Hier krijgen peuters alle ruimte om zich in een veilige en liefdevolle omgeving te ontwikkelen en voor te bereiden op de basisschool. Plezier maken staat hierbij centraal!

Locatie UniKidz Schuit

Schuitenhuisstraat 5
1069 WK Amsterdam

www.unikidz.nl
informatie@unikidz.nl
085 - 580 7000


Buitenschoolse opvang

4 - 13 jaar

Kinderen halen bij UniKidz hun zwemdiploma, hebben judo-, boks- en basketbaltraining, rijden paard, mountainbiken, maken dingen in de STEAM Makerspace (Science, Technology, Engineering, Arts & Mathematics), dansen, sporten, hebben theater-, circus- en kookles, doen ballet, maken muziek en nog veel meer. Elke 10 weken kan een kind kiezen voor een nieuw activiteitenprogramma. De activiteiten van UniKidz sluiten direct aan bij het profiel van de school.

Scoolz en Scoolz Junior zijn labels van UniKidz waar kinderen vanaf 10 jaar terecht kunnen: voor groep 7 en 8 biedt Scoolz Junior bijles of huiswerkbegeleiding aan.

Locatie UniKidz Aker

Cycladenlaan 2a
1060 LW Amsterdam

www.unikidz.nl
informatie@unikidz.nl
085 - 580 7000

Voor meer informatie

www.unikidz.nl

www.oktamsterdam.nl

Ouder Kind Team

Als school werken we intensief samen met de ouder- en kindadviseurs van ouder- en kindteam Osdorp. Onze ouder- en kind adviseurs zijn Christa Wiersma en Najat Lakdimi.

Alle ouders vragen zich wel eens af: hoe pak ik dat nou aan? Waar vind ik goede informatie? Moet ik mij zorgen maken? Het is dan fijn als iemand met meedenkt en tips geeft. Of samen met jou kijkt wat er nog meer nodig is. Dat kan bij de Ouder- en Kindteams! Samen zorgen we dat je snel de juiste hulp of ondersteuning krijgt. Blijf niet zitten met vragen of zorgen!

Contact

De Kikker, Evertsweertplantsoen 3
1069 RK, Amsterdam

020 - 555 5961

osdorp@oktamsterdam.nl